Tuesday, December 2, 2014

Coaching Blog Sekitar Johor Bahru

Teks : Anys Idayu Hj Zakaria
Foto : Koleksi Peribadi Alhamdulillah, beberapa sesi coaching blog secara one to one telah selesai dijalankan untuk sekitar kawasan Johor Bahru. Sesi coaching ini berlangsung pada bulan November. Terima kasih pada semua belajar yang telah mendaftar, mereka sangat komited menyiapkan tugasan kelas dalam tempoh 3 jam sahaja, dapat selesaikan tugasan yang diberikan
 
Insya Allah, hasrat hati saya untuk buka semula sesi coaching area Johor Bahru ini, kemungkinan tahun hadapan, itu pun perlu lihat dulu pada jadual kelas saya. Jika tidak bertembung dengan pembelajaran dan sesi kelas di UTM, Insya Allah saya akan adakan lagi sesi coaching ini.
Tapi bila fikir semula, sebenarnya masih ramai lagi suri sekitar Johor Bahru yang sedang mencari peluang dan ruang untuk mula belajar berbisnes secara online. Ada juga yang sms /whatsapp bagitau tak dapat turut serta tarikh pada Bulan November lepas, jadi lepas difikir-fikirkan, saya akan buka kelas coaching untuk tahun 2015, bergantung bila-bila masa sahaja, hujung minggu, Jumaat / Sabtu mengikut kelapangan, jika tiada kelas di UTM.
Bagi yang berminat, boleh  sms /whatsapp saya terlebih dahalu 017-7912993 (anies), untuk persetujuan tarikh. 

No comments:

Post a Comment